طرز تهيه سوپ جو با فرمت رستوراني
سوپ جو گرم در کنار يک وعده غذايي فوق العاده مي باشد و طعم خوب آن در گرو رعايت کردن نکات طبخ آن مي باشد که در ادامه اين مطلب طرز تهيه سوپ جو و نکات حرفه اي آن را براي شما بيان کرده ايم :
مواد لازم براي سوپ جو
- جو :1 پيمانه
- سينه مرغ :نصف
- جعفري :1 قاشق غذا خوري
- پياز :1 عدد بزرگ خرد شده
- جو پرک :5 قاشق غذاخوري
- آب مرغ :2 ليوان
- هويج رنده شده :نيم کيلو
- نمک :به ميزان دلخواه
- زردچوبه :1 قاشق غذا خوري
- فلفل سياه :1 قاشق چايخوري
- آرد برنج :1 قاشق غذاخوري سرپر
- رب گوجه فرنگي :2 قاشق غذا خوري سرپر
- نمک :به ميزان دلخواه
- روغن زيتون :براي تفت دادن
ادامه مطلب. |
درباره این سایت